GiraffesGift Thuis in opvang.nl-Drenthe

 

Onlangs ontving de Andreas Manna Stichting van Thuis in Opvang.nl Drenthe een gift van € 500,-. Niels ter Heide en Leonie ten Hoeve van het opvangbureau vertellen: “Wij wilden als gastouderbureau graag een gift geven aan een goed doel. De Andreas Manna Stichting zorgt voor kinderen. Dit past bij wat wij doen.”

De AMS is natuurlijk erg blij met deze gift, die voor 100% ingezet zal worden op onze projecten in Nairobi en Oeganda, zie verderop op deze site.

 

Elly en Rikkert

| Elly en Rikkert | Boekje Bozy | De omgekeerde wereld | 

 

Elly en Rikkert

Het duo Elly & Rikkert besteedt tijdens hun concerten aandacht aan het werk van de Andreas Manna Stichting, waarbij het gehoor uitgenodigd wordt om een kleine bijdrage te geven voor onze kinderen.

 

Bent u geïnteresseerd in de muziek van Elly & Rikkert en wilt u op de hoogte gehouden worden van hun laatste werk? Neem dan beslist een kijkje op hun eigen website: www.ellyenrikkert.nl

 

 

Boekje Bozy

Elly heeft ook een boekje geschreven over een jongen (Bozy) in Kenia. Bozy woont in Afrika, met zijn moeder, zijn zusje Kim en zijn babybroertje Jona. Zijn oma woont vlakbij. Bozy’s moeder is erg arm en daarom kan Bozy straks niet meer naar school. Dat is jammer, want Bozy kan goed leren! Hij zou wel president willen worden... Op een dag vindt Bozy een bijzondere vogel met een gebroken poot. Het is een grote kraanvogel en Bozy wil hem helpen. Hij spalkt zijn poot, maar de vogel is buiten niet veilig. Er sluipt een luipaard door de velden rond het dorp!

 

 

De omgekeerde wereld

 

Zo heet de kinder-cd van Elly en Rikkert, met Afrikaanse en Nederlandse liedjes. Er hebben al heel wat kinderen aan meegewerkt, zowel in Kenia als in Nederland. (KC-kids, Spetters en Friends de Ridderkerkse Kinderkoren o.l.v. Jennifer van de Hoek) De Engelse versie (die uitgebracht wordt in Afrikaanse landen) heet ’Amani/Peace’. Helaas is deze CD niet meer leverbaar.

 

 

 

 

 

 

Dick Le Mair

Dick Le Mair is één van de geweldige muzikanten die Elly & Rikkert begeleidt op trommels en alles wat rammelt. Hij ging mee naar Kenia. 

 

 

Klik hier om naar zijn eigen website te gaan.

 

 

Theo van Teijlingen

theoTheo van Teijlingen heeft ons geholpen met een speciaal benefietconcert, omdat hij ook hart heeft voor kinderen in nood. Theo zingt liedjes en voelt zich ook een beetje troubadour, of het nu op een podium is, een kansel, een schoollokaal of ergens anders, hij vertelt het goede verhaal op zijn eigen manier.... 

 

 

Kijk voor meer informatie op www.defigurant.nl

 

 

JenniferRidderkerkse Kinderkoren

De Ridderkerkse Kinderkoren o.l.v. Jennifer van den Hoek helpen ons al enkele jaren door grote acties en zangfestijnen te organiseren.
 http://www.ridderkerksekinderkoren.nl/ 

 

 

 

 

 

IS (Internationale Samenwerking)

Wordt gratis lid van een mooi en informatief blad over internationale samenwerking.

 

 

 

 

 

ORGANISATIES DIE ONS ONDERSTEUNEN

EA Missie Nederland  

 

cos
   

 

BEDRIJVEN DIE ONS ONDERSTEUNEN

 


terug naar top