Helping her sisterPublic Relations: Ineke Prins

Mijn naam is Ineke Prins, ik woon in Hoogeveen en heb twee dochters. Ik werk bij de afdeling sociale zaken van de gemeente Hoogeveen. Vanaf 2002 ben ik vrijwilliger en in 2007 bezocht ik het project in Kenia. Dat was geweldig! Het is geen druppel op een gloeiende plaat! Kinderen hebben daadwerkelijk een “thuis” gekregen, een dak boven hun hoofd waar zorg en liefde is en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Omdat ze goede voeding krijgen en de kans op het volgen van onderwijs totdat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Ik hoorde de verhalen over de kinderen in Afrika en was onder de indruk van de manier waarop Henk en Wilma via Noorwegen uiteindelijk in Afrika kwamen, waar een visioen van 15 jaar daarvoor waarheid werd. Toen ik zag dat het werk dat hier verricht wordt door een relatief kleine groep vrijwilligers zoveel effect heeft in Afrika werd ik enthousiast. Een Bijbelse opdracht is de gerechtheid te doen: zorgen voor de arme en de zwakke. Door mee te werken in de AMS ben ik blij en dankbaar om een stukje van deze opdracht te kunnen uitvoeren. Ik zet me in voor diverse acties van de AMS en houdt me verder vooral bezig met voorlichting en publiciteit.

 

 

 

Elise van Lienen

“Ik kreeg een kans, zij moeten die ook hebben!”

 

 

  

 

 

 

 

 

Gerja KroezenGerja Kroezen

Wij kennen in Nederland veel rijkdom en krijgen veel kansen. Het is een kleine moeite hiervan te delen met kinderen die niet zoveel hebben en ook niet de kansen hebben die wij wel hebben!

 

 

 

 

 

Eric SchutteEric Schutte

"...En zoals u wilt dat de mensen u doen, doet u hun ook zo..." Ik probeer me voor te stellen wat er dan allemaal kan gebeuren!

 

 

 

 

 

 

Krista Schutte

Ik ben in Marokko opgegroeid en daar heb ik veel armoede en leed gezien. Daar heb ik ook gezien wat het betekent als mensen zorg, liefde en een kans krijgen. Ik wilde altijd iets doen, en nu ben ik blij dat ik vanuit Hoogeveen actief kan meehelpen om te zorgen voor wezen en straatkinderen in Afrika.

 

 

 

 

 

 

 

Eddy den HaanEddy den Haan

“Zij hebben niks en ik wel, daarom help ik”

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilma van der VinneWilma van der Vinne

Samen met Henk zorg ik voor onze kinderen in Afrika, door God aan ons toevertrouwd! Zie het verhaal

 

 

 

 

 

 

Hetty WesselingHetty Wesseling

"Ik doe met plezier dit goede werk, omdat ik aangespoord ben door God zelf. Ik heb zijn liefde voor de kinderen gezien en ervaren in Ghana en Kenia!"

 

 

 

  

 

 

 

Marissa Zantingh

"Ik ben vrijwilliger bij de AMS omdat ik vind dat de AMS goed werk doet. Door de AMS krijgen kinderen in Afrika een kans. Door de hulp van de AMS hebben ze kansen op een betere toekomst. Hier zet ik mij graag voor in. Daarnaast vind ik het mooi dat de AMS geen strijkstok heeft en dat dus ook echt al het geld naar de zorg voor de kinderen in Afrika kan gaan."

 

 

 


terug naar top