Afrikaloop 2022

Slider

Afrikaloop 2022


Coördinatoren Afrikaloop 2022

INFORMATIE AFRIKALOOP 2022

Van 15 tot en met 21 oktober 2022, de herfstvakantie van het Noorden, kunt u één of meerdere dagen wandelen door de prachtige provincie Drenthe. Er is keuze uit drie afstanden, namelijk 10, 15, 25 en 35 kilometer per dag. Op de finishplaats is er een mogelijkheid om een rondje van 10 km te wandelen.

We gaan weer van dorp naar dorp wandelen, in plaats van hoe we het de afgelopen twee jaar deden door corona (wandelingen rondom een dorp). Ook is er weer de mogelijkheid voor een lift heen of terug. 

U kunt zelf uw wandelprogramma samenstellen. We starten in Hoogeveen en vervolgens passeren we onderstaande dorpen via de verschillende etappes: 

Dag 1 – zaterdag 15 oktober:
Hoogeveen – De Wijk

Dag 2 – zondag 16 oktober:
De Wijk – Ruinerwold

Dag 3 – maandag 17 oktober:
Ruinerwold – Uffelte

Dag 4 – dinsdag 18 oktober:
Uffelte – Beilen

Dag 5 – woensdag 19 oktober:
Beilen – Pesse

Dag 6 – donderdag 20 oktober:
Pesse – Echten

Dag 7 – vrijdag 21 oktober:
Echten – Hoogeveen

De starttijd is van 08.30 – 9.00 uur. Finish is uiterlijk om 17.00 uur.

INSCHRIJFGELD

De kosten voor onze wandeltocht zijn wat hoger dan bij een reguliere wandeltocht, omdat bij ons de opbrengst volledig ten goede komt aan ons project in Kenia. De kosten voor de wandeltocht bedragen € 20,-. 

Bij vragen over de Afrikaloop kunt u bellen met Krista Schutte (06) 22 52 10 30 of mailen naar: afrikaloop@andreasmanna.org.

We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.nl/afrikaloop.

Wilt u alvast een impressie krijgen wat de Afrikaloop is en wie wij zijn? Kijk dan eens op onze website naar de Afrikaloop van voorgaande jaren.

We hopen u in oktober te ontmoeten!

SPONSOREN

Plaatsing van webadressen betekent niet dat de Andreas Manna Stichting het eens is met de inhoud van de websites van onze sponsoren. De sponsor blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn website

Sponsoren Hoogeveen

 

Sponsoren in de omliggende dorpen

Evenementenkalender
Juli'22
Collecteweek In de week van 4-9 juli komen AMS medewerkers in de gemeente De Wolden bij u aan de deur voor de jaarlijkse deur-aan-deur collecte.