De medewerkers

banner
banner

De medewerkers

Public Relations: Ineke Prins

Mijn naam is Ineke Prins, ik woon in Hoogeveen en heb twee dochters. Ik heb een administratieve baan. In mijn vrije tijd ben ik sinds 2002 vrijwilliger bij de AMS. In 2007 bezocht ik het project in Kenia voor het eerst. Dat was geweldig! Het is geen druppel op een gloeiende plaat! Kinderen hebben daadwerkelijk een “thuis” gekregen, een dak boven hun hoofd waar zorg en liefde is en de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Ze krijgen goede voeding en de kans op het volgen van onderwijs. Totdat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien wordt er voor ze gezorgd. Ik hoorde de verhalen over de kinderen in Afrika en was onder de indruk van de manier waarop Henk en Wilma via Noorwegen uiteindelijk in Afrika kwamen, waar een visioen van 15 jaar daarvoor waarheid werd. Toen ik zag dat het werk dat hier verricht wordt door een relatief kleine groep vrijwilligers zoveel effect heeft in Afrika werd ik enthousiast. Een Bijbelse opdracht is de gerechtigheid doen: zorgen voor de arme, de wees, de weduwe en de vreemdeling. Tot nu ben ik blij en dankbaar om een stukje van deze opdracht te kunnen uitvoeren door mee te helpen bij de stichting. Ik zet me in voor diverse acties van de AMS en houd me verder vooral bezig met voorlichting en publiciteit.

Elise van Lienen

“Ik kreeg een kans, zij moeten die ook hebben!”

Gerja Kroezen

Wij kennen in Nederland veel rijkdom en krijgen veel kansen. Het is een kleine moeite hiervan te delen met kinderen die niet zoveel hebben en ook niet de kansen hebben die wij wel hebben!

 

 

Eric Schutte

“…En zoals u wilt dat de mensen u doen, doet u hun ook zo…” Ik probeer me voor te stellen wat er dan allemaal kan gebeuren!

Krista Schutte

Ik ben in Marokko opgegroeid en daar heb ik veel armoede en leed gezien. Daar heb ik ook gezien wat het betekent als mensen zorg, liefde en een kans krijgen. Ik wilde altijd iets doen, en nu ben ik blij dat ik vanuit Hoogeveen actief kan meehelpen om te zorgen voor wezen en straatkinderen in Afrika.

Eddy den Haan

“Zij hebben niks en ik wel, daarom help ik”

Wilma van der Vinne

Samen met Henk zorg ik voor onze kinderen in Afrika, uit dankbaarheid aan Hem die ze ons toevertrouwde! Zie ook: het verhaal. Daarnaast ondersteun ik Henk in het coachen van de vrijwilligers.

Hetty Wesseling

“Ik doe met plezier dit goede werk, omdat ik aangespoord ben door Jahweh Zelf. Ik heb Zijn liefde voor de kinderen gezien en ervaren in Kenia en Oeganda!”

Marissa Zantingh

“Ik ben vrijwilliger bij de AMS omdat ik vind dat de AMS goed werk doet. Door de AMS krijgen kinderen in Afrika een kans. Door de hulp van de AMS hebben ze kansen op een betere toekomst. Hier zet ik mij graag voor in. Daarnaast vind ik het mooi dat de AMS geen strijkstok heeft en dat dus ook echt al het geld naar de zorg voor de kinderen in Afrika kan gaan

Evenementenkalender
Jan'24
Chocolade-actie Vanaf vrijdag 19 januari start de verkoop van chocoladebrokken in de gemeente Hoogeveen en De Wolden.